Prețuri și Program

Luni – Vineri

De luni până vineri, de la ora 10:00 până la ora 20:00, prețul este de 50 Lei/ persoană, fiecare persoană va dispune de 200 de bile. Jocul se va încheia la terminarea bilelor sau în maxim 2 ore de la începerea jocului. Dacă ești hotărât să te programezi, te invităm să accesezi pagina de programări și să alegi jocul și perioada.

Prețul include Echipament + Arbitru.

 

Program: 10:00 – 20:00

Preț: 50 RON / jucător

Sâmbătă – Duminică

În zilele de weekend, de la ora 10:00 până la ora 20:00, prețul este de 60 Lei/ persoană, fiecare persoană va dispune de 200 de bile. Jocul se va încheia la terminarea bilelor sau în maxim 2 ore de la începerea jocului. Dacă ești hotărât să te programezi, te invităm să accesezi pagina de programări și să alegi jocul și perioada.

Prețul include Echipament + Arbitru.

 

Program: 10:00 – 20:00

Preț: 60 RON / jucător

Petrecerea Burlacilor

Dacă e zi de sărbătoare, sărbătorim și noi alături de tine! Burlacul alături de gașca sa este invitat de onoare pe terenul Paintball Hunter! Dacă ești hotărât ca petrecerea burlacilor să o serbezi la paintball, noi îți stăm alături cu organizarea și logistica.

Team Building

De luni până vineri, așteptăm colegii de muncă să stabilească prietenii și legături pe terenul nostru de paintball. O experiență de neuitat ce cu siguranță se va povesti mult timp printre birouri după ce ne vizitați!  Jocul se termină la consumarea bilelor sau la maxim 2 ore de la începerea lui. Dacă vrei să faci o supriză colegilor tăi de muncă, trimite-ne un mesaj și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.

Sună acum
Vezi locația