Informații Airsoft

Airsoft este un joc foarte asemănător cu paintball-ul.

Principalele diferențe sunt:
– Majoritatea puștilor airsoft sunt alimentate electric, spre deosebire de paintball ce sunt alimentate de rezervoarele cu CO2.
– În loc de umunitia (bile) de paintball ce au calibru .43 sau .68 si sunt cu vopsea, armele de airsoft folosesc munitie (bile) de plastic de 6 mm cântărind între o zecime și jumătate de gram (aproximativ).
– Armele de Airsoft sunt mult mai realiste, de multe ori având exact același aspect si greutatea reală a unei puști reale.

Cu toate acestea, airsoft este jucat într-un mod destul de similar cu paintball-ul.

Airsoft are mai multă varietate în arme

Armele din airsoft seamănă foarte bine cu armele reale. Din acest motiv, există o mare varietate de arme airsoft în diferite dimensiuni și funcții. De la pistoale la puști cu lunetă ai de unde alege.

Pe paintball, pe de altă parte, numărul variantelor de arme nu este la fel de mare și nu veți avea o mare varietate de tipuri de arme din care să alegeți.

În plus, airsoft are un număr foarte mare de accesorii și modificări ale pistolului care pot fi adăugate pentru a face ca pistolul dvs. airsoft să arate și să funcționeze mult mai bine. De la lunete la indicatoare laser, posibilitățile sunt destul de mari în airsoft.

Deși paintball-ul are o varietate de a alege, nu se compară cu marea varietate disponibilă în airsoft.

Lupta mai realista.

Deoarece armele din airsoft seamănă cu armele reale, jocul de airsoft se simte mai realist decât paintball-ul. In jocul din airsoft te simte că te afli într-o luptă reală. Acest lucru este facilitat de numeroasele posibilități de jocuri.

Precizie Airsoft vs. Paintball

Bilele de Airsoft sunt semnificativ mai mici decât bilele de vopsea. Aceasta înseamnă că bila se confruntă cu o rezistență mai mică din cauza vântului și, prin urmare, vor putea zbura mai departe și vor trage mai precis. în plus, deoarece bilele sunt mici, albe si usoare. Acest lucru face ca airsoft să fie mult mai precis decât paintball-ul. Armele de airsoft vin într-o varietate de accesorii care ajută la îmbunătățirea preciziei. Acestea includ luneta și lasere.

Similaritate Paintball vs. Airsoft.

Ambele activități pot fi considerate cu ușurință atât sporturi, cât și simple hobby-uri. Fiecare dintre ele poate avea stiluri de joc și tipuri de joc identice. Ambele activități necesită echipamente similare: Marker, Munitie și o protecție adecvată a ochilor / feței.

Regulile sunt, de asemenea, similare. Siguranța jucătorului dintre cele două activități este destul de similară atunci când este utilizată în locații adecvate.

Regulament

Câteva reguli simple, dar care trebuie respectate cu stricteţe:

 1. Ascultă cu atenţie indicaţiile despre folosirea armelor, oferite de către personalul de la teren.
 2. Fair-Play: odată împușcat se ridică mâna și se iese din teren până la sfarșitul rundei
 3. Arma întotdeauna trebuie blocată în afara terenului.
 4. În timpul jocului, casca nu trebuie dată jos sub nici o formă.
 5. Nu trage în adversar dacă acesta se află la mai puţin de 5 metri.
 6. Nu modifica puterea de tragere a armei peste limita setată de supraveghetorii de la teren.
 7. Bilele rămase pe jos nu trebuie folosite, ar putea bloca arma.
 8. Dacă vedeți pe cineva înșelând, nu vă certați în timpul jocului.
 9. Nu vă deplasați, nu sariți sau nu modificați obstacole.
 10. Nu vă certați cu alți jucători. Consultați un arbitru dacă aveți o îngrijorare.
 11. Fără contact fizic sau limbaj vulgar.
 12. Încălțăminte adecvata.
 13. Arbitrii au ultimul cuvânt.
 14. Fiecare participant trebuie să semneze un CONTRACT DE ASUMARE A RĂSPUNDERII şi un CONTRACT DE ÎNCHIRIERE A ECHIPAMENTULUI.
 15. Jucătorii care încă nu au împlinit 18 ani trebuie însoţiţi de un tutore legal.
Sună acum
Vezi locația