Bilele de paintball sunt poate cel mai important element al acestui joc. Asemenea unui joc de fotbal sau tenis, unde mingea este în centrul atenției, așa și la paintball, bilele sunt la fel de importante.

Din ce sunt formate bilele de paintball?

Bilele de paintball au în compoziție un miez lichid colorat învelit într-o capsulă. Această „vopsea” are mai multe culori, nu este toxică, este biodegradabilă și, la prima spălare, se curăță foarte ușor de pe haine. Bila este asemenea unui balon de vopsea cu o greutate de câteva grame și măsoară aproximativ 1,7cm în diametru. Când este proiectată din marker (arma de paintball) bila explodează la impact, iar vopseaua se împrăștie. Poate pare puțin greu de crezut, dar bilele de paintball au în compoziție compuși alimentari care se găsesc și în mâncăruri care, deși nu sunt toxici, au un gust neplăcut și se usucă în gură. Bila mai are în compoziție și polyetilenei (laxativ) care poare provoca dureri gastrice. Acesta este poate motivul principal pentru care nu trebuie lăsată la îndemâna copiilor sub 13 ani!

 

Păstrează bilele de paintball într-un mediu corespunzător

Bilele de paintball trebuie să fie păstrate într-un mediu corespunzător pentru a fi ferite de degradare prematură. Temperatura optimă pentru a păstra bilele este între 15-25 grade Celsius, într-un mediu uscat și protejate de lumina directă a soarelui. Așa că dacă sunteți pasionați de acest joc trebuie să respectați aceste sfaturi deoarece, daca bilele de paintball sunt depozitate într-un mediu unde temperatura nu depășește 10 grade Celsius gelatina din ele va deveni mai sensibilă. De asemenea, dacă temperatura depășește 30 grade Celsius bila va fi mai moale și prin urmare se va sparge mai repede. Acum că am aflat tot ce trebuia să știm despre bilele de paintball vă invităm și la un joc în locația noastră

 

Sună acum
Vezi locația