Evoluția armelor de Paintball

Evoluția armelor de paintball este una constantă. Încă de la primul joc de paintball, s-au produs numeroase schimbări din punct de vedere al armelor. Dacă ai trăit experiența unui joc de paintball în ultimii ani înseamnă că ai luat contact doar cu ultimele modele de arme de paintball. În continuarea acestui articol ne-am propus să vă enumerăm pe larg modelele de arme de paintball, dar și evoluția acestora.

Modelul de armă SMG-60-1986

SMG-60-1986 a fost primul model de armă de paintball semi și full-auto care a fost lansată pe piață și a reprezentat cea mai de temut armă în perioada respectivă.

Model de armă SMG-68-1987

Tippmann SMG-68-1987 este una dintre cele mai rare arme de paintball. Aceasta este semi-automată și are un calibru de 68.

Model de armă SL-68-1988 II

Modelul de armă de paintball SL-68-1988 II a intrat pe piață la sfârșitul anilor ’80. Comparativ cu armele de paintball prezentate mai sus, acest model a fost permis în competițiile de paintball. Proiectat pentru a înlocui SL-68, acest model a venit cu un nou adaptor de rezervor de linie și un regulator de viteză extern. Producția a continuat până în 2003.

Model de armă Tippmann Factory FA 1995

Acest marker de paintball a fost primul care a folosit Cyclone Feed System. De asemenea, este dotat cu un comutator de selectare pentru modurile full-auto și semi-auto. Acest marker a fost produs până la sfârșitul anului 1996 și este considerat unul dintre cele mai apreciate markere de paintball Tippmann fabricate vreodată.

Model de armă Tippmann Pro Carbine 1999

Acest marker a fost o combinație dintre cele mai bune caracteristici ale armelor de paintball Pro-lite și Pro-lite 68. Pro-Carbina a fost construită atât de bine încât mulți au considerat-o indestructibilă și până în ziua de azi se pot găsi pe terenul de paintball.

Model de armă Tippmann 98 Custom 2000

Construit pe modelul 98, modelul de armă Trippmann 98 Custom 2000 a fost gândit să poți adăuga ușor accesorii. Acest marker a fost creat din aluminiu turnat, motiv pentru care greutatea și costurile s-au redus. De asemenea, acest design de armă a devenit model pentru aproape toate armele realizate după anul 2000.

Model de armă Tippmann A-5 2002

Prin fabricarea modelului de armă Trippmann A-5 s-a pus accent mare pe nevoia de personalizare. Proiectarea Tippmann A-5 cu pin împingător folosește sistemul de alimentare Cyclone, care este alimentat cu aer și permite o rată de foc de până la 15 bile pe secundă, fără baterii. Modelele vechi au siguranță cu buton, iar modelele mai noi au siguranță la basculare.

Model armă Tippmann TPX 2009

Modelul de marker Tippmann TPX 2009 este un pistol pe bază de CO2 cu o magazie de 8 bile. Acest model se remarcă prin forța de tragere a bilelor de paintball și mobilitatea de care dai dovadă pe terenul de paintball (acest lucru se datorează greutății reduse a armei).

Model de armă Tippmann FT-12 2012

Modelul de armă de paintball FT-12 a fost realizat pentru jucătorii de agrement, motiv pentru care îl veți întâlni des pe terenul de joc. FT-12 este un marker compact cu o prindere verticală poziționată ergonomic, care este ideală pentru o gamă largă de jucători. Atuurile acestei arme sunt acuratețea și greutatea redusă.

Model de armă Tippmann Crossover XVR 2013

Crossover XVR este modelul actualizat din crossover-ul standard și oferă performanțe îmbunătățite, întreținere mai ușoară și design îmbunătățit. Noul XVR dispune de declanșator din aluminiu și un set opțional de barilă.

Sună acum
Vezi locația