Întreținerea echipamentului de paintball

Dacă te gândești să îți achiziționezi un echipament de paintball va trebui să știi cum să ai grijă de el. De aceea, ne-am gândit să îți prezentăm câteva sfaturi în legătură cu modul de întreținere a echipamentului de paintball.

Makerul de paintball

Începem cu markerul de paintball deoarece este componenta principală a echipamentului de paintball și, în același timp, cea mai pretențioasă la întreținere. De aceea, după fiecare utilizare va trebui curățată țeava cu ajutorul unei perii speciale. De asemenea, trebuie să verifici dacă exista bile sparte în interiorul mecanismului sau vopsea uleioasă. Dacă mecanismul nu este curat arma de paintball (markerul) va trebui dezasamblat, curățat în interior, verificate garniturile de presiune și uns cu ulei special mecanismul de tragere. Un alt aspect de care trebuie să ți cont este butelia markerului: nu lăsați butelia sub presiune pe marker, presiunea poate varia, în timp distrugând garniturile interioare. Verificati mereu piedica de tragere, să fie pusă, arma blocată, în cazul în care arma este electronicâ, butonul de comutare să fie pe off.

Casca de protecție

Casca de protecție se va curăța mereu cu un detergent special. Nu trebuie substimat acest aspect deoarece daca folosești alt detergent există riscul de a deteriora viziera. După ce a fost utilizată și curățată, casca de protecție se va depozita la loc ferit de soare. Dacă se permite demontarea lentilelor, acestea trebuie șterse separat ca să nu se întărească vopseaua. În caz contrar se va insista cu o cârpă umedă și detergent în zonele în care este lipită de vizieră.

Întreținerea combinezonului

Combinezonul este un costum special de paintball. Aceste costume de paintball sunt dotate cu toate tipurile de camo, ce oferă un design unic, ușor de purtat. Gulerul este căptușit. iar centura elastică oferă un confort sporit și o manevrabilitate ușoară. Fiind expus din plin la acțiunea jocului de paintball, combinezonul se va murdării cel mai des. De aceea, după fiecare joc de paintball va trebui să îl spălăm cu atenție pentru a îndepărta mizeria și eventualele urme de vospea.

Acum că am aflat cum se întreține echipamentul de paintball vă propunem o experiență de neuitat pe unul dintre cele două terenuri de paintball (AREA 51 și WESTWOOD). Sunteți pregătiți?
Sună acum
Vezi locația