Lucruri interesante despre paintball

În acest articol ne-am decis să discutăm despre câteva dintre cele mai interesante lucruri care s-au întamplat în jocul de paintball, de-a lungul timpului. Având în vedere că e un joc plin de adrenalină și acțiune care adună din ce în ce mai mulți fani și jucători de paintball, acesta a devenit unul dintre cele mai populare sporturi extreme din ultima perioadă. În continuarea articolului vă prezentăm câteva lucruri interesante despre paintball pe care poate nu le știai!

  •  Jocul de paintball a luat naștere în anii ’80 în Statele Unite, iar acum este practicat în peste 100 de țări de-a lungul celor 6 continente.
  • La un joc de paintball oficial, numărul de jucători este între 10-14 jucători (depinde de politica fiecărui organizator), dar la jocurile neoficiale de paintball, numărul de jucători variază între 40-50.
  • Cel mai mare joc de paintball a înregistrat 4000 de jucători în Oklahoma.
  • Câștigătorul primului joc de paintball a câștigat fără să tragă o singură bilă, pe toată desfășurarea evenimentului.
  • Anthony Kelly a intrat în Cartea Recordurilor cu 11 bile prinse, dar fără să se spargă, în decurs de 2 minute, legat la ochi.
  • 2006 a fost anul în care jocul de paintball a ajuns la apogeu, acesta ocupând locul 3 în topul celor mai populate sporturi extreme, cu un număr de jucători de peste 10 milioane.
  • Cel mai lung joc de paintball înregistrat vreodată s-a desfășurat în anul 2015 în Canada. Jocul a început pe data de 15 noiembrie și s-a încheiat pe data de 16 noiembrie.
Din momentul în care acest joc a ajuns popular în toată lumea, cu siguranță lista poate continua. Te invităm și pe tine alături de grupul tău de prieteni să iei parte la jocul de paintball. Te așteptăm la paintball pe terenul de joc!
Sună acum
Vezi locația