Vino împreună cu prietenii tăi să ai parte de Cel mai Tare joc de Paintball lângă Bucuresti, în Chiaja pe cele 3 terenuri special amenajate în aer liber.

Jocul de paintball presupune acțiune, adrenalină și coordonare. Paintball-ul a prins foarte bine în lumea întreagă și nu numai. Din păcate, nu găsești în București un teren de paintball unde poți juca alături de prieteni, din cauza prețurilor foarte mari ale terenurilor, însă te asteptam în Chiajna, la 5 minute de Militari, să ai parte de cea mai tare experiență de joc! Dar, revenind, cum a ajuns acest joc și la noi în tară? În următoarele rânduri vă vom arăta de ce jocul de paintball este atât de iubit aproape în fiecare oraș din țară.

Jocul de Paintball în București

Fiind un joc de echipă și mai ales un joc asociat de foarte multe ori cu celebrul Counter-Strike, copiii, dar și adulții „s-au îndrăgostit” de acesta. Este unul din principalele motive pentru care a prins atât de bine în întreaga lume. În București acest joc se practică în orice perioadă a anului. De asemenea, periodic se organizează diferite concursuri unde pasionații de paintball se pot înscrie, iar premiile sunt pe măsura jocului.

Teren paintball bucuresti
Teren paintball bucuresti

De ce trebuie să ți cont atunci când vrei să joci paintball în București

Atunci când vrei să joci paintball în București trebuie să ai în vedere câteva aspecte, mai ales dacă ești din provincie. Unul dintre aceste aspecte este să găsești o locație apropiată de tine. Al doilea aspect este ca locația unde mergi să aibă echimpamente de calitate și cel putin două terenuri de joc. De ce? Pentru că de multe ori se întamplă ca în cazul în care locația de paintball are doar un teren, acesta să fie ocupat. Și nu în ultimul rând, gazdele trebuie să fie primitoare și amabile.

Sună acum
Vezi locația